Идея и цели

 1. Предлагането не просто място за подслон, а изживяване. VARNA HOLIDAY предоставя възможността на своите клиенти да изберат сами начина, по който да прекарат своята ваканция във Варна.
 2. Предоставянето на места за отдих, които създават условия за пълноценна, истинска почивка в гостоприемна, уютна, релаксираща обстановка.

Защо Varna Holiday?

 1. Предлагаме собствени обекти – VARNA HOLIDAY застава твърдо с името си зад всеки един от предлаганите обекти, като гарантира качествено обслужване и максимален конфорт по време на престоя на своите гости. Ние не сме посредническа агенция, която има за цел да натрупа максимален брой места за настаняване. Ние се стремим да изградим доброкачествени трайни връзки с нашите гости, с цел тяхната удовлетвореност.
 2. На разположение на нашите гости – VARNA HOLIDAY няма за цел да Ви настани и изчезне. Ние оставаме на разположение на нашите гости винаги, когато им потрябваме.
 3. Допълнителни удобства – VARNA HOLIDAY организира празнични събития, кетъринг и други различни мероприятия. Ние се занимаваме активно с алтернативен туризъм и предлагаме на нашите гости широка гама от допълнителните ни услуги:
 • Яхтени круизи
 • Водолазни гмуркания
 • Конна езда
 • АТВ сафари
 1. Достоверна и подробна информация – всички обекти за настаняване имат подробно описание с качествени снимки и посочване на цялата необходима на туристите информация. Можете веднага максимално точно да изберете и определите Вашето място за настаняване.
 2. Всички обекти на едно място. В сайта на VARNA HOLIDAY имате възможност за бърза и лесна проверка или резервация сред предлаганите от нас обекти.
 3. Полезна информация за свободното време – събрали сме за Вас полезна информация за забележителности, развлечения, магазини, заведения, активна почивка и спорт в град Варна и околностите.